Disclamer

Zo zit mijn blog en bloggers leven in elkaar: mijn Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de gehele website van DidiliciousbyDienty

IMG-20180315-WA0059Ik heb mijn blog DidiliciousbyDienty met grote zorgvuldigheid samengesteld. Alle inhoud heb ik zelf geschreven. Ik probeer mijn best te doen om de recepten goed en duidelijk uit te werken. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Mocht je  iets ontdekken wat niet klopt, geef het even door. De inhoud die op DidiliciousbyDienty staat is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging of verantwoording.

Aan de inhoud van kunnen geen rechten worden ontleend. DidiliciousbyDienty is niet verantwoordelijk voor fouten die er plaats kunnen vinden. Ook is DidiliciousbyDienty niet verantwoordelijk voor websites waarnaar gelinkt of verwezen wordt. Soms gebruik ik links in mijn artikelen waarbij ik verwijs naar websites. Meestal zijn dit de webwinkels waar ik mijn materialen koop. Aan deze links verdien ik geen geld.

De foto’s en teksten op DidiliciousbyDienty zijn allemaal door mijzelf gemaakt (tenzij anders aangegeven). Het gebruiken van mijn foto’s en/of tekst is niet toegestaan, zonder dat hiervoor toestemming is verleend. Als je de inhoud van DidiliciousbyDienty graag wilt gebruiken dien je altijd duidelijk te verwijzen naar DidiliciousbyDienty en om toestemming te hebben gevraagd.

Soms publiceer ik artikelen online met daarin mijn mening over producten. Dit kunnen eetbare producten zijn, maar ook materialen of boeken. Ik geeft hierbij altijd eerlijk mijn persoonlijke mening en benoem naast de pluspunten ook de minpunten. Dit betekend dat niet alle commentaar altijd positief is. Bijna alle producten, materialen en boeken voor reviews koop ik zelf. Als ik deze wel krijg van merken of bedrijven, zal ik dit altijd vermelden onderaan het bericht. Ten alle tijden blijf ik eerlijk mijn mening geven.

Belangrijk voor in de keuken
Bij alle vermelde recepten geld (tenzij anders aangegeven) het volgende:
> Alle ingrediënten worden op kamertemperatuur gebruikt.
> Bij het gebruik van suiker ga ik altijd uit van kristalsuiker ( ik gebruik zelf altijd fijne kristalsuiker).
> Bij het gebruik van boter ga ik altijd uit van ongezouten roomboter.
> Bij het gebruik van eieren ga ik altijd uit van een (M) middel ei.
> Een tl (theelepel) heeft een inhoud van 5 ml.
> Een el (eetlepel) heeft een inhoud van 15 ml.
> Bakken doe je in het midden van een voorverwarmde oven. Hierbij plaats je het baksel (en niet het rooster) in het midden van de oven.
> Bakken doe ik altijd met boven- en onderwarmte. Bij een heteluchtoven zet je de temperatuur 10 tot 20% lager.

IMG_20190210_221322_531.jpg

%d bloggers liken dit: